Talvivaara Sotkamo Oy konkurssiin

marras 06, 2014

Talvivaara Kaivososakeyhtiön neuvottelut lisärahoituksen hankkimisesta eivät ole tuottaneet tulosta ja Talvivaara Sotkamo Oy on päätetty hakea konkurssiin.

Rahoitusneuvottelut tärkeimpien sidosryhmien, mahdollisten uusien sijoittajien ja Suomen valtion kanssa ovat jatkuneet viime kuukausina, ja neuvottelut olivat jo edenneet pitkälle. Lyhyen aikavälin rahoitusta yhtiön välittömiin käyttöpääomatarpeisiin ei kuitenkaan ollut saatavissa vaaditussa aikataulussa, minkä vuoksi myöskään pidemmän aikavälin rahoitusneuvotteluja ei kyetty saattamaan päätöksen.

Pörssinoteerattu Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj tarjoaa palveluja Talvivaara Sotkamon konkurssipesälle ja jatkaa toimintaansa toistaiseksi tavoitteenaan hankkia riittävä rahoitus kaivostoiminnan ja siihen liittyvien omaisuuserien ja oikeuksien hankkimiseksi Talvivaara Sotkamon konkurssipesältä.

Uutiset
Kommentointi on suljettu