SGN Tekniikka Oy aloitti PCM-pumppujen maahantuonnin

syys 01, 2015

SGN Groupiin kuuluva SGN Tekniikka Oy ja ranskalainen pumppuvalmistaja PCM ovat tehneet sopimuksen PCM-pumppujen maahantuonnista Suomessa. PCM-pumppuvalikoima koostuu epäkeskoruuvi-, letku- ja annostuspumpuista.

EcoMoineau™-tekniikkaan perustuvat PCM-epäkeskoruuvipumput ovat pituudeltaan markkinoiden lyhimpiä, mikä tarkoittaa tilansäästöä asennuspaikalla. Asennus, käyttö ja huolto on entistä helpompaa. Roottori ja kytkinakseli voidaan irrottaa putkistoa purkamatta ja mekaanisen tiivisteen vaihtokin entistä helpompaa. PCM noudattaa Euroopan Energy -using Products (EuP) -direktiiviä. Pumppuihin on käytetty 38 % vähemmän materiaalia ja ne kuluttavat jopa 10 % vähemmän energiaa edellisen sukupolven Moineau-sarjaan verrattuna. EcoMoineau™-pumput ovat energiatehokkaampia valmistaa, kuljettaa ja käyttää.

EcoMoineau™ M- sarjan pumput soveltuvat lietteiden pumppaamiseen niin kunta- kuin teollisuussektorilla. EcoMoineau™ C -sarjan pumput ovat suunniteltu elintarvikkeiden pumppaamiseen. PCM IVA/GVA/GBB-sarja soveltuu tiivistetylle ja kuivatun lietteen pumppaamiseen.

Letkupumput PCM Delasco™ -letkupumput ovat itseimeviä ja soveltuvat hyvin syövyttävien, kuluttavien, ja hauraiden nesteiden tai lietteiden pumppaamiseen. Letkupumput kestävät hyvin myös kuivakäyttöä ja ainut kuluva osa on letku. Pumppuja on saatavilla korkea- ja matalapaineisena. Sarjaan kuluvat DL-, DSC-, Z- ja PMA-mallit.

Annostuspumput PCM Lagoa™ -annostuspumput ovat moottorikäyttöisiä kalvo- ja mäntäpumppuja ja soveltuvat erilaisten kemikaalien annosteluun. Kalvomateriaalina PTFE. Annostuspumppuja on saatavilla myös kaksipäisenä. Iskun pituus on helposti säädettävissä ja iskuntahti 48 ja 120 krt/min

Uutiset
Kommentointi on suljettu