Ahma ympäristö Oy osaksi Eurofins Scientificiä

huhti 04, 2017

Eurofins Scientific on ostanut ympäristöliiketoiminnan palveluja tuottavan Ahma ympäristö Oy:n Ahma insinöörit Oy:ltä. Tämän, sekä toisen samaan aikaan tehdyn yrityskaupan myötä Eurofinsistä muodostuu alan ehdoton markkinajohtaja Suomessa.

– Yrityskauppa vie Ahma ympäristö Oy:n osaksi alan vahvinta yritystä Suomessa ja maailmassa. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tarjota voimakkaasti kehittyneelle ja kasvaneelle yritykselle uuden omistajan, jonka strategiaan Ahma ympäristö Oy:n liiketoiminta sopii erinomaisesti, sanoo Ahma insinöörit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Kuivalainen.

Ahma ympäristö Oy ympäristötutkimuksen ja –konsultoinnin sekä viljavuustutkimuksen asiantuntijayritys, jolla on akkreditoidut laboratoriot Rovaniemellä, Seinäjoella ja Oulussa. Yritys on perustettu 1977, ja se työllistää 104 työntekijää. Yritys ja sen kaikki työntekijät jatkavat toimintaansa uuden omistajan palveluksessa.

Eurofins Scientific on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 2,54 mrd €. Konsernin laboratorioverkostoon kuuluu yli 310 laboratoriota 39:ssä eri maassa työllistäen yli 27 000 henkilöä. Eurofinsin toimiala kattaa bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla. Yhtiön toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, analyysipalveluiden luotettavuuteen ja laatuun, henkilöstön korkeaan ammattitaitoon sekä analyysipalvelukonseptin jatkuvaan kehittämiseen

Uutiset
Kommentointi on suljettu