Uponor nopeuttaa älykkäiden vedenmittauslaitteiden kehitystä

helmi 13, 2018

Uponor on päättänyt investoida 10 miljoonaa dollaria lisää Belkin Internationalin ja Uponor Oyj:n Phyn-yhteisyritykseen. Uponorin investoinnin kokonaismäärä nousee näin 25 miljoonaan dollariin, jolla Uponor saa Phynistä 50 prosentin omistusosuuden. 

Phyn käyttää rahoituksen markkinoille pääsyn nopeuttamiseen ja yrityksen toiminnan laajentamiseen, kun se valmistautuu tuomaan markkinoille ensimmäisen tuotteensa, Phyn Plus Smart Water Assistant + Shutoff valvontajärjestelmän. Phyn Plus on älykäs vedenmittausjärjestelmä joka voidaan liittää kodin käyttövesijärjestelmään. Hyödyntäen huipputarkkaa painemittausta ja koneoppimista laite pystyy sulkemaan vedenjakelun automaattisesti havaitessaan vuodon, mikä auttaa estämään kalliit vahingot.

Järjestelmä tulee myyntiin Yhdysvalloissa myöhemmin keväällä. Sen voi ostaa 850 dollarilla Uponorin yhdysvaltalaisen Pro Squad ammattilaisverkoston kautta.

Uutiset
Kommentointi on suljettu