Vesihuoltopäivillä ennätysmäärä osallistujia

touko 30, 2018

Saimaan kylpylässä, Lappeenrannan Rauhassa pidetyille Vesihuoltopäiville osallistui kaikkiaan 882 henkilöä.

Järjestäjien näkökulmasta päivät onnistuivat hienosti: näyttelyalueella kävi kuhina ja luentosaleissa riitti kuulijoita. Aurinkoiset terassit täyttyivät niin päivällä kuin iltatilaisuuksienkin aikaan.

Osallistujista Vesihuoltopäivän kuulijoita ja luennoitsijoita oli 590. Näyttelyssä oli mukana 106 yritystä, joita edusti kaikkiaan 292 henkilöä. Lisäksi näyttelyyn kävi tutustumassa noin 50 päivävierasta kahden päivän aikana.

Vesihuoltopäivien yhteydessä järjestetyssä Vesihuollon kehittämistyöpajassa kolmisenkymmentä VVYn jäsenten ja yhteistoimintajäsenten edustajaa kehitti edelleen mukana olleita hankkeita. Kaikkien hankkeiden osalta sovittiin jatkotoimenpiteistä ja niihin tultanee palaamaan tulevissa uutiskirjeissä.

Kiitos kaikille Vesihuoltopäiville osallistuneille, teimme yhdessä hienot päivät!  – Tapaamisiin ensi keväänä, 15.-16.5.2019 Jyväskylässä!

Tutustu päivien esityksiin netissä

Voit tutustua Vesihuolto 2018 -päivien luennoitsijoiden tekemiin lyhennelmiin ja esityksiin tästä linkistä:

https://www.vvy.fi/koulutukset-ja-tapahtumat/koulutuskalenteri/esitelmat2018/

Lisäksi voit katsoa viestejä ja tunnisteella internetistä käyttämällä hakusanana hashtagia: #Vesihuolto2018 eli https://twitter.com/hashtag/vesihuolto2018

Uutiset
Kommentointi on suljettu