NRG Suomi Oy ja Xylem Water Solutions Suomi Oy yhteistyöhön

joulu 11, 2018

NRG Suomi Oy ja Xylem Water Solutions Suomi Oy ovat sopineet myynti- ja markkinointiyhteistyöstä Suomessa koskien putkien kunto- ja vuototutkimusteknologioita.

Xylem-konserni on yksi maailman johtavia vesiteknologiayrityksiä, joka tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia ja energiaystävällisiä vedenkäsittelyn ratkaisuja erittäin kattavasti kunnallistekniikan, talotekniikan sekä teollisuuden tarpeisiin. Xylem on viime aikoina laajentanut tuote- ja palvelutarjontaansa kattamaan nyt myös vesi- ja viemäriverkostojen kunnonvalvontaa, mittauksia sekä verkostoanalytiikkaa. Xylem työllistää globaalisti noin 17.000 henkilöä ja Suomessa yhtiön palveluksessa on lähes 50 vesialan ammattilaista. Xylemin tuotetarjonnassa on useita älykkäitä korkean teknologian menetelmiä, joilla voidaan etsiä ja paikallistaa vuotoja sekä arvioida putken seinämän kuntoa ja näin putken elinikää. Näiden menetelmien avulla verkostojen omistajat pystyvät paremmin hallitsemaan omaisuuttaan ja ajoittamaan saneeraustoimenpiteet ja -investoinnit oikein. Menetelmien etuna moniin muihin teknologioihin verrattuna on, että niiden käyttö ei useinkaan aiheuta käyttökatkoksia esimerkiksi veden jakeluun.

NRG Suomi Oy:llä on yli 25 vuoden kokemus vesihuoltoalasta ja erityisesti verkostojen saneeraamisteknologioista. Xylemin putkien tutkimusteknologiat soveltuvat hyvin NRG:n missioon olla kehittämässä yhteiskunnan vesihuollon toimivuutta.

Lisätietoja teknologioista ja niiden soveltuvuudesta eri kohteisiin antavat

NRG Suomi Oy, Jukka Huusko, puh. 040 7590043, jukka.huusko@nrgfinland.fi

Xylem Water Solutions Suomi Oy, toimitusjohtaja Jussi Niiniaho, puh. 0103 208 521, jussi.niiniaho@xyleminc.com

Uutiset
Kommentointi on suljettu