Lauri Leskinen Econet Groupin toimitusjohtajaksi, Matti Leppäniemi päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi

tammi 09, 2019

Suomen johtava vesiurakoitsija Econet Group vahvistaa johtoresurssejaan nimittämällä Lauri Leskisen yhtiön toimitusjohtajaksi 2.1.2019 alkaen. Leskinen seuraa tehtävässä hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvää yhtiön perustajaa ja pääomistajaa Matti Leppäniemeä.

Lauri Leskinen on työskennellyt pitkään kansainvälisen rakentamisen ja projektien parissa. Hän toimi viimeksi Bauer Watertechnologyn ja Bauer Solutionsin toimitusjohtajana ja sitä ennen muun muassa talotekniikkayhtiö ARE:ssa ja GS-Hydrossa. Kansainvälistä kokemusta on karttunut myös SOL-konsernin ulkomaantoimintojen johtamisesta sekä Nokian eri tehtävissä. Lauri Leskinen on koulutukseltaan Executive MBA Helsingin kauppakorkeakoulusta ja upseeri Maanpuolustuskorkeakoulusta. Työuransa ensimmäiset vuodet hän oli Puolustusvoimien palveluksessa, muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulun opettajana.

– Olen erittäin innostunut tehtävästäni. Econetilla on maan ammattitaitoisin urakointiorganisaatio, haemme kasvua sekä kotimaan vesirakentamisen urakoinnissa sekä kansainvälisissä projekteissa, Lauri Leskinen sanoo.

– Laurin nimitys tukee kasvusuunnitelmiamme. Olemme valmistelleet selkeän työnjaon: Lauri ryhtyy vastaamaan nykyisistä asiakkuuksista ja organisaation johtamisesta, ja itse keskityn kansainvälisten vesirakentamisen urakoiden myyntityöhön valituilla markkinoilla. Rakennamme samalla Econet Groupin ympärille suomalaista vesirakentamisen osaamisklusteria, johon kokoamme huipputoimijoita, hallituksen puheenjohtaja Matti Leppäniemi kertoo.

Uutiset
Kommentointi on suljettu