Nordiwa2019 abstraktien jättöaika pidennetty 20.1.2019 asti

tammi 18, 2019

Vesilaitosyhdistys hakee parhaillaan esitysehdotuksia  Nordiwa2019 Pohjoismaiseen jätevesikonferenssiin. Abstraktien jättöaikaa on pidennetty 20.1.2019 asti.

Nordiwa2019, Pohjoismainen jätevesikonferenssi järjestetään Helsingissä 23. – 25.9.2019. Tapahtumapaikkana on Clarion Hotel Helsinki, Jätkäsaaren kaupunginosassa Helsingin Länsisatamassa.

Joka toinen vuosi järjestettävän konferenssin pääteemat ovat jäteveden käsittely, viemäriverkostot sekä ilmastonmuutokseen sopeutuminen Pohjoismaissa.

Kyseessä on johtava pohjoismainen tapahtuma vesihuoltoalan ammattilaisille, asiantuntijoille ja käytännön toteuttajille: vesihuoltolaitosten työntekijöille, kaupungin suunnittelijoille, tutkijoille, insinööreille ja konsulteille.

Konferenssiin pyydetään esitysehdotuksia 20.1.2019 mennessä. Konferenssin kieli on englanti. Lisätietoa tapahtumasta, konferenssin teemat, ohjeet ja lomakkeen esitelmäehdotustenjättämiseen löydät verkkosivulta www.nordiwa.org .

Konferenssin toteuttamisen päävastuu on Vesilaitosyhdistyksellä. Lisäksi ohjelmatoimikunnassa ovat mukana Danva, Samorka, Svenskt Vatten, Norsk Vann sekä kansallisten IWA-komiteoiden edustajat.

Uutiset
Kommentointi on suljettu