Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttely toukokuussa Jyväskylässä

tammi 11, 2019

Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma järjestetään Jyväskylässä 15.-16.5.2019. Samaan aikaan Jyväskylän Paviljongissa järjestetään mm. Vesihuoltopäivät.

Yhdyskuntatekniikka-näyttelyyn odotetaan 5.000 kävijää ja yli 220 näytteilleasettajaa. Seminaarien, kuten Vesihuoltopäivien sekä näyttelyvieraiden ilmoittautuminen ja majoitusvarausten kiintiö avautuvat 28.1.2019. Kaikki majoituskiintiöt varataan Jkl Bookingin kautta. Ohjeen varausten tekemiseen saa, kun on ilmoittautunut Vesihuoltopäiville tai näyttelyvieraaksi.

Näyttelyn ohjelmassa on tälläkin kertaa tietoiskuja ja parhaiden osastojen palkitseminen. Oppilaitoksille ja medialle on varattu omat osastot. Uutuustuotekilpailun rinnalla järjestetään ensimmäisenä näyttelypäivänä Infra-alan uudet osaajat -kilpailu. Kilpailuista tiedotamme tarkemmin tammikuussa 2019.

Uutuutena näytteilleasettajien on mahdollista varata mainostilaa Jyväskylän Paviljongin sisätiloista ja ulkopuolelta. Mainostilan varaamisesta tiedotetaan suoraan näytteilleasettajille tammikuussa, viikolla 2.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on ollut vilkasta. Ajantasaisiin varauskarttoihin ja näytteilleasettajaluetteloon voi tutustua Yhdyskuntatekniikan nettisivuilla.

Tervetuloa Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyyn!

Uutiset
Kommentointi on suljettu