Nordiwa2019 ohjelma on julkaistu – ilmoittaudu nyt!

touko 11, 2019

Nordiwa2019 konferenssin pääteemat ovat jäteveden käsittely, kiertotalous, viemäriverkostot sekä ilmastonmuutokseen sopeutuminen ja hulevesien hallinta Pohjoismaissa.  Konferenssin ohjelmaan kuuluu ajankohtaisia key note-esityksiä, kiinnostavia esitelmiä ja työpajoja.  Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus vierailla pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa tutustumiskohteissa.

Kyseessä on johtava pohjoismainen tapahtuma vesialan ammattilaisille, asiantuntijoille ja käytännön toteuttajille: vesihuoltolaitosten ja kuntien työntekijöille, suunnittelijoille, tutkijoille, insinööreille ja konsulteille.

Konferenssin kieli on englanti.

Katso ohjelma verkkosivulta www.nordiwa.org

Tapahtumapaikkana on Clarion Hotel Helsinki, Jätkäsaaren kaupunginosassa Helsingin Länsisatamassa.

Konferenssin toteuttamisen päävastuu on Vesilaitosyhdistyksellä. Lisäksi ohjelmatoimikunnassa ovat mukana Danva, Samorka, Svenskt Vatten, Norsk Vann sekä kansallisten IWA-komiteoiden edustajat.

Tiedustelut ja yhteydenotot s-postilla nordiwa2019@vvy.fi

Uutiset
Kommentointi on suljettu