Tavoitteena Puhdas Itämeri – John Nurmisen Säätiö ja Haaga-Helia allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

loka 16, 2019

John Nurmisen Säätiön ja Haaga-Helian yhteistyösopimuksen mukaan John Nurmisen Säätiö osallistuu Haagan kampuksen 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumiin. Syyskuun alussa tehdyn kyselyn mukaan etenkin Haagan opiskelijat halusivat nostaa Itämeren suojelun juhlavuoden yhteiskuntavastuulliseksi teoksi. Nyt allekirjoitettu sopimus on voimassa kuluvan lukuvuoden ajan, jonka aikana arvioidaan myös muita mahdollisia yhteistyön muotoja tulevaisuudessa.

Haagan kampuksella järjestetään 19.11. Itämeri-teemapäivä ja alumnitapahtuma, joka sisältää Itämeri-aiheisen seminaarin ja cocktailtilaisuuden. Seminaarin osallistumismaksut lahjoitetaan John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hanketoiminnalle.

John Nurmisen Säätiö on mukana myös muissa Haagan kampuksen juhlavuoden tapahtumissa, mm. tammikuussa järjestettävässä vuosijuhlassa.

– Yhteistyön tavoitteena on myös lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä samalla varoja juhlavuoden tapahtumien yhteydessä John Nurmisen Säätiön Itämeren suojelutyön edistämiseksi. John Nurmisen Säätiö valikoitui yhteistyökumppaniksi, koska he ovat tehneet hienoa merensuojelutyötä Itämeren puhdistamiseksi, toteaa Haagan 50-vuotisjuhlavuoden projektipäällikkö Nina Niemi.

John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

– Työtämme ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. Olemme käynnistäneet yli 30 Puhdas Itämeri -hanketta, joista 21 on saatu päätökseen. Yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa pelkästään Suomenlahdella on leikattu vajaassa 10 vuodessa merta rehevöittävää fosforikuormitusta jopa 75 prosentilla. Haaga-Helian tuki on arvokas apu työllemme, John Nurmisen Säätiön varainhankintajohtaja Erkki Salo kiittelee.

Lue lisää säätiön työstä: www.johnnurmisensäätiö.fi ​

Uutiset
Kommentointi on suljettu