WSP laajenee Hollannin markkinoille

loka 28, 2019

WSP ostaa Lievensen – yhden Hollannin johtavista rakennetun ympäristön konsulteista.

– Yrityskauppa on WSP:n globaalin strategian mukainen tukien kasvua Euroopassa ja se antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentua Alankomaihin. Yrityskauppa tarkoittaa, että meillä on nyt Euroopassa yli 16 000 työntekijää, mikä vahvistaa asemaamme Euroopan johtavana rakennetun ympäristön konsulttina. Hollanti on mielenkiintoinen markkina, jossa näemme suuren potentiaalin paikallisesti, mutta myös erinomaisen lisän globaaliin portfolioomme. Maa on aivan kuten WSP, eturintamassa kestävyyden ja teknisen osaamisen suhteen, sanoo WSP Finland Oy:n toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo.

Lievense on yksi Alankomaiden 15 menestyneimmästä teknologiakonsultista ja toimii kiinteistöjen, ympäristön, infrastruktuurin, energian ja vesihuollon alalla.

Uutiset
Kommentointi on suljettu