HyXo Oy on ostanut Hach ja Sentry liiketoiminnat G.W.Berg Oy:ltä

huhti 26, 2020

Keravalainen HyXo Oy on 21.4.2020 toteutuneella kaupalla ostanut vantaalaisen Oy G. W. Berg & Co Ab:n (GWB) voimalaitosmittausliiketoiminnan.  Voimalaitosmittausliiketoiminta sisältää Hach- ja Sentry-prosessimittalaitteiden jälleenmyyntioikeudet kokonaisuudessaan.

Kaupan myötä HyXo toimii jatkossa yksinoikeudella Hach-voimalaitosmittausten ja Sentry-näytekeskusten jälleenmyyjänä ja huoltajana Suomessa.

– Olemme toimineet Hach-prosessimittalaitteiden jälleenmyyjänä Suomessa kohta 40-vuoden ajan. Hach-tuoteperhe on kauttamme edustettuna myös Ruotsissa tytäryhtiömme Oleinitec Nordicin kautta sekä Baltiassa Filter -konsernimme kautta, kertoo HyXo Oyn toimitusjohtaja Harto Viiala.

– Kaupan avulla saamme vahvistettua osaamistamme voimalaitosmittauksien osalta, ja pystymme tarjoamaan asiakaskunnallemme laajempia kokonaisuuksia prosessimittaukseen tälle teollisuuden alalle. Tämä tukee loistavasti yrityksemme kokonaiskasvutavoitteita, Harto Viiala jatkaa.

Liiketoimintakauppaan sisältyy kahden henkilön siirtyminen HyXon palvelukseen.

Uutiset
Kommentointi on suljettu