Maankäyttö ja vesitalouden hallinta muuttuvassa ympäristössä -webinaari 1.10.

syys 23, 2020

Salaojituksen Tukisäätiö, Maa- ja vesitekniikan tuki ry, Salaojayhdistys ry ja BSAG järjestävät Maankäyttö ja vesitalouden hallinta muuttuvassa ympäristössä -webinaariin 1.10.2020 klo 9:00 -11:15 ja 12:00 -15:00. Webinaari on osa säätiön Itämerisitoumusta.

Webinaarissa asiantuntijat kertovat muuttuvan toimintaympäristönvaikutuksista Suomen maatalouteen, peltojen viljelyyn, valumavesienmäärään ja laatuun sekä kasvihuonekaasujen päästöihin. Webinaari on interaktiivinen eli pääsette esittämään kysymyksiä ja kommentteja esityksen pitäjille etäyhteyksien ja somen välityksellä.

Webinaarissa on myös sähköinen posterisessio, jossa voitte esittää tuloksia tutkimuksestanne tai hankkeestanne. Posterin/hanke-esittelyn lähettämisen ohjeet löytyvät ilmoittautumissivulta ja niitä voi lähettää 28.9.2020 asti.

Webinaariin voi ilmoittautua seuraavasta linkistä

https://e.eventos.fi/events/bsag/maankaytto-ja-vesitalouden-hallinta-muuttuvassa-ymparistossa/ohjelma

Uutiset
Kommentointi on suljettu