Vesihuolto ja muu infra-ala kokoontuu lokakuussa Turkuun

touko 25, 2021

Vesihuoltopäivät 2021 järjestetään samaan aikaan Yhdyskuntatekniikka 2021-näyttelyn kanssa Turun Messukeskuksessa 13.-14.10.2021. Samalla juhlitaan 20:ttä Yhdyskuntatekniikka-näyttelyä! Tapahtumien ajankohtaa siirrettiin toukokuulta lokakuulle, jotta niihin voidaan kokoontua turvallisesti ja livenä.

Tapahtumat kokoavat yhteen infra-alan toimijat

Vesihuoltopäivien lisäksi Turun Messukeskuksessa järjestetään näyttelyn kanssa samaan aikaan muidenkin infra-alan järjestöjen tilaisuuksia, mm. Kuntatekniikan päivät, Tieyhdistyksen seminaareja, KIVOn kehittämispäivät ja INFRA ry:n kokouksia. Lisää tietoa seminaareista ja koulutustilaisuuksista: https://www.yhdyskuntatekniikka.fi/fi/nayttelyvieraille/seminaarit-ja-koulutustilaisuudet ja näyttelyn ohjelmasta: https://www.yhdyskuntatekniikka.fi/fi/nayttelyvieraille/nayttelyn-ohjelma

YT21-näyttelyssä uudenlaisia osastoratkaisuja

Näyttelyyn on ilmoittautunut jo lähes 140 näytteilleasettajaa. C-halli on jo lähes täyteen varattu, A- ja B-halleissa ja ulkoalueella on vielä enemmän vaihtoehtoja tarjolla. Varaustilanteeseen ja uusiin osastoratkaisuihin voi tutustua: https://www.yhdyskuntatekniikka.fi/fi/naytteilleasettajille/varaustilanne-ja-hinnat.  Näytteilleasettajat voivat halutessaan varata vakiokokoisen, 6-18 m2 osastopaikan, johon on saatavissa valmisosastopaketti. Kehitys- ja tutkimushankkeille, oppilaitoksille ja mikroyrityksille on varattu oma t&k -alue.

Tapahtumalla omat majoituskiintiöt

Vesihuoltopäiville ja näyttelyvieraaksi voi jo rekisteröityä. Vahvistusviesteissä saa tietoa tapahtuman majoituskiintiöistä.

Lisätietoja:

Näyttelypäällikkö Anna-Maija Hallikas, puh. 044 553 5263, anna-maija.hallikas@yhdyskuntatekniikka.fi

–    näyttelyosastot, mainospaikat ja tietoiskut
–    markkinointi ja tiedotus
–    näyttelyn ohjelma

Näyttelyn sihteeri Heli Ala-Pohja, 040 704 5989, heli.ala-pohja@yhdyskuntatekniikka.fi

–    ryhmien ilmoittautumiset ja ruokailut
–    näyttelyvieraiden palvelut
–    majoitusten varaaminen

Näyttelyn johtaja Mika Rontu, puh. 050 309 8470, mika.rontu@yhdyskuntatekniikka.fi.

Uutiset
Kommentointi on suljettu