Kutsu Maatalouden kestävä vesienhallinta -seminaariin 13.10.2022 ja innovaatiokilpailuun

kesä 29, 2022

Salaojituksen Tukisäätiö, Salaojayhdistys, Maa- ja vesitekniikan tuki sekä Baltic Sea Action Group järjestävät Maatalouden kestävä vesienhallinta -keinoja sopeutua ilmastonmuutokseen ja lisätä luonnon monimuotoisuutta -seminaarin torstaina 13.10.2022 klo 9:00 -16:30 Kansallismuseon auditoriossa.

Seminaarin osana järjestetään innovaatiokilpailu, jonka tavoitteena on saada uusia ideoita, joilla voitaisiin varautua ja sopeutua tulevaan lämpimämpään kuivuuden ja rankkasateiden jaksottamaan ilmastoon niin, että muutos voitaisiin hyödyntää ja sen haitallisia vaikutuksia vähentää. Kilpailu on kaikille avoin. Jaettava palkintoraha on 10 000 €. Vapaamuotoiset innovaatioehdotukset tulee lähettää 1.9.2022 mennessä osoitteeseen innovaatiokilpailu@tukisaatio.fi

Seminaariin voi ilmoittautua 30.9.2022 saakka. Seminaarin ohjelma ja ilmoittautumissivu löytyvät täältä: https://e.eventos.fi/events/bsag/maatalouden-kestava-vesienhallinta
Seminaariin voi osallistua myös etänä. Kansallismuseoon mahtuu 170 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Uutiset
Kommentointi on suljettu