Kansallisen vesihuoltouudistuksen toimeenpanosuunnitelmaa on päivitetty

loka 27, 2022

Kansallisen vesihuoltouudistuksen toteuttamiseksi laadittiin toimeenpanosuunnitelma, jonka sisältöä oli mahdollista kommentoida keväällä 2022. Maa- ja metsätalousministeriö on julkaissut lokakuussa 2022 päivitetyn toimeenpanosuunnitelman.

Kansallisen vesihuoltouudistuksen johtoryhmä hyväksyi kansallisen vesihuoltouudistusohjelman 20.4.2021. Kansallisen vesihuoltouudistuksen toimeenpanosuunnitelmassa tarkennetaan vesihuoltouudistuksen ohjelmassa linjattuja tavoitteita ja suunnitelmaa päivitetään jatkossa säännöllisesti. Maa- ja metsätalousministeriä on julkaissut lokakuussa 2022 päivitetyn toimeenpanosuunnitelman.

Päivitettyyn toimeenpanosuunnitelmaan sekä muuhun kansalliseen vesihuoltouudistukseen liittyvään materiaaliaan voi tutustua kansallisen vesihuoltouudistuksen nettisivuilla: https://www.mmm.fI/vesihuoltouudistus

Uutiset
Kommentointi on suljettu