Vesitalous-lehti 50 vuotta

helmi 11, 2010

”Maassamme on jo pitkähkön ajan pidetty tarpeellisena aikakauslehteä, joka palstoillaan voisi seurata ja osaltaan edistää maa- ja vesirakennuksen, vesihuollon, vesiensuojelun sekä muiden vesitalouteen sisältyvien alojen kehitystä ja ennen kaikkea tehdä tunnetuksi näihin aloihin liittyvät ajankohtaiset ja yhteiskunnan kannalta tärkeät kysymykset laajoille piireille. ” Näilä sanoin päätoimittaja Aimo Maasilta esitteli Vesitalous-lehden sen ensimmäisessä numerossa vuonna 1960. Lehti on jatkoa Maa- ja vesirakennusinsinöörien yhdistyksen vuosikirjalle Maa- ja vesirakentaja.

Vesialan ammattilaisille suunnattuna lehtenä Vesitalous on säilynyt nykypäiviin asti. Vesi on ajaton aihe, se on aina ollut elintärkeää ihmiselle ja tulee sitä aina olemaan.

Uutiset
Kommentointi on suljettu