Wolfgang Büchele Linde AG:n toimitusjohtajaksi

syys 27, 2013

Kemiran toimitusjohtaja Wolfgang Büchele on ilmoittanut, että hän jättää nykyisen tehtävänsä Kemiran toimitusjohtajana siirtyäkseen Linde AG:n toimitusjohtajaksi.

Linde on saksalainen kaasu- ja konetekniikkaliiketoimintaan erikoistunut yhtiö, jonka liikevaihto oli 15 280 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 61 965 vuonna 2012. Büchele jatkaa Kemiran toimitusjohtajana sovitun mukaisesti 30.4.2014 asti.

Kemira Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Viinanen: ”On ikävä todeta että Wolfgang jättää Kemiran toimitusjohtajan tehtävät, mutta kunnioitan hänen päätöstään aloittaa Linden toimitusjohtajana. Wolfgang on tuonut Kemiralle hänen laajan kokemuksensa kansainvälisestä kemianteollisuudesta sekä hyvän kontaktiverkon. Toimiessaan toimitusjohtajana Wolfgang käynnisti menestyksekkäästi rakenteellisen muutoksen, jonka tavoitteena on tehdä Kemirasta kannattava veden laadun ja määrän hallintaan keskittynyt yhtiö. Haluaisin käyttää tämän tilaisuuden kiittääkseni Wolfgangia hänen arvokkaasta työstään. Vahvan johtoryhmänsä ja kokeneen hallituksensa avulla Kemira tulee jatkamaan käynnissä olevien muutoshankkeiden ja strategian toteuttamista.”

Kemiran hallitus on jo käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

Uutiset
Kommentointi on suljettu