Jari Rosendal Kemiran uudeksi toimitusjohtajaksi

tammi 07, 2014

Kemiran hallitus on nimittänyt DI Jari Rosendalin, 48, Kemira Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.5.2014 alkaen.

Jari Rosendal on työskennellyt Outokumpu-konsernin teknologiayksikössä erilaisissa tehtävissä vuodesta 1989 vuoteen 2006. Vuodesta 2006 lähtien hän on työskennellyt Outotec Oyj:ssä johtoryhmän jäsenenä vastaten vuoteen 2010 Minerals Processing liiketoiminta-alueesta, vuodesta 2010 vuoteen 2013 Non-ferrous Solutions liiketoiminta-alueesta ja vuodesta 2013 konsernin Americas-alueen johtamisesta.

”Näytöt Jari Rosendalin osaamisesta ovat vakuuttavat. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus liiketoiminnan johtamisesta globaaleilla markkinoilla. Hän on myös inspiroiva henkilöjohtaja, jolla on vahva asiakaslähtöinen ja kaupallinen fokus. Jari on erinomainen valinta Kemiran toimitusjohtajaksi jatkamaan käynnissä olevien muutoshankkeiden ja strategian menestyksellistä toteuttamista”, sanoo Jukka Viinanen, Kemiran hallituksen puheenjohtaja.

Kemiran nykyinen toimitusjohtaja Wolfgang Büchele siirtyy Linde AG:n toimitusjohtajaksi. Büchele jatkaa aiemmin tiedotetun mukaisesti Kemiran toimitusjohtajana 30.4.2014 asti.

Uutiset
Kommentointi on suljettu