Uponor tehostaa kaivotuotantoaan

marras 21, 2014

Uponor keskittää kaivotuotantonsa Vaasaan ja Nastolaan tehostaakseen tuotantoaan ja toimituksiaan entisestään. Lisäksi tuoteratkaisuja yhtenäistetään ja kehitetään vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeita.

Vaasassa on aloittanut toimintansa Kaivocenter, joka palvelee asiakkaita valtakunnallisesti kaikissa kaivoihin liittyvissä asioissa. Kaivocenterissä yhdistyy kahden vahvan toimijan, Uponorin ja KWH Pipen, kymmenien vuosien kokemus alalta. Tällä kokemuksella takaamme myös markkinoiden laadukkaimmat kaivot.

Lisäksi pääkaupunkiseudulla on kaivojen korjauksiin ja yksittäisiin pikatoimituksiin keskittyvä yksikkö.

Tuotannon tehostamisella varmistetaan tuotteiden entistä parempi saatavuus ja nopeat toimitusajat. Uponor takaa kaivoilleen neljän päivän toimitusajan, ja yksittäiset kaivot voidaan toimittaa työmaalle jopa tilausta seuraavaksi päiväksi.

Uutiset
Kommentointi on suljettu