Ramboll ostaa Environin

joulu 17, 2014

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Ramboll laajentaa palvelujaan ympäristö- ja ympäristöterveyskonsultoinnin saralla. Yhtiö on ostanut Yhdysvalloista lähtöisin olevan ENVIRON-konsultointiyrityksen, ja saa kaupan myötä joukkoonsa lisää 1500 ympäristöalan asiantuntijaa 21 maassa Suomi mukaan lukien. Kauppa nostaa Rambollin maailman 10 johtavan ympäristökonsultointiyrityksen joukkoon.

ENVIRON kuuluu maailman johtaviin ympäristökonsultointiyrityksiin. Se toimii pääasiassa yksityisellä sektorilla asiakkainaan joukko johtavia monikansallisia yrityksiä, lakitoimistoja ja talousalan organisaatioita. ENVIRONin Suomen toimisto tuottaa ympäristöterveyden sekä työ-, tuote- ja kemikaaliturvallisuuden palveluja monikansallisille konserneille, sijoittajille, rahoittajille, asianajotoimistoille ja yritysjärjestelyistä vastaaville neuvonantajille kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Uutiset
Kommentointi on suljettu