Uponorin liikevaihto jatkoi kasvuaan

helmi 12, 2015

Uponor Oyj:n tilinpäätöstiedotteen mukaan yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna 13 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Myös tuloskehitys oli positiivista; liikevoitto kasvoi 26 prosenttia 63,4 miljoonaan euroon.

Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakosken mukaan tämän vuoden näkymät ovat varovaisen optimistiset:

”Ulkoisten tekijöiden epävarmuus vaikeuttaa luotettavien ennusteiden tekemistä, mutta olemme investoineet tekniikkaan, tuoneet uusia tuotteita markkinoille ja tehostaneet toimintojamme; nämä yhdessä vahvistavat luottamustamme suotuisan kehityksen jatkumiseen. Juuri nyt on kuitenkin monia riskejä, jotka toteutuessaan voivat vaikuttaa tulokseemme.”, Luomakoski arvioi.

Segmenteistä parhaiten menestyi Pohjois-Amerikan Talotekniikka –liiketoiminta.

Uponor Infran tulos koheni loppuvuotta kohti:

”Uponor Infra kohtasi erilaisia haasteita useilla markkinoilla, mutta ensimmäisen integraatiovaiheen aikana ja sen jälkeen toteutetut toimenpiteet ovat jo keventäneet kustannusrakennetta ja paransivat vuoden viimeisen neljänneksen tulosta.”

Uutiset
Kommentointi on suljettu