Altian Koskenkorvan tehtaan vedenkäsittelyn operointi Kemiralle

maalis 06, 2015

Kemira Operon ja Altia ovat sopineet Altian Koskenkorvan tehtaan vesilaitoksen ja jätevedenpuhdistamon operoinnista ja käynnissäpidosta. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi laitosta, joiden toimintavarmuuden ja prosessien tehokkuuden kehittämiseen panostetaan lähivuosina.

”Valitsimme Kemira Operonin kumppaniksemme vastaamaan vesilaitoksiemme operoinnista, koska voimme heidän osaamisensa avulla varmistaa ympäristölupaehtojen täyttymisen ja laitosten prosessien tehokkaan kehittämisen”, toteaa Antti Snellman, Altian Koskenkorvan tehtaanjohtaja.

”On tärkeää, että vesilaitoksia ja jätevedenpuhdistamoja käytetään asiantuntevasti, tehokkaasti ja turvallisesti”, sanooTapio Korttilalli, Kemira Operonin toimitusjohtaja.

Altian Koskenkorvan tehdas on ainutlaatuinen biotuotetehdas, joka tuottaa suomalaisesta ohrasta tärkkelystä, rehuja sekä viljaviinaa Altian omien kansainvälisten juomabrändien valmistukseen. Altia huolehtii toimintansa ympäristövaikutuksista osana kestävää liiketoimintaa.

Kemira Operon tuottaa teollisuudelle ja kunnille vedenkäsittelylaitosten operointipalvelua. Kemira Operonin asiakkaita ovat mm. Atria, Fortum, Haapavesi, Kangasala, Lapinlahden Vesi, Lindström, Metsä Group, Mänttä-Vilppula, Nordic Aluminium, Saarioinen, Turun Seudun Puhdistamo ja Valio.

Uutiset
Kommentointi on suljettu