Ministeri Rehn vierailee Kajaanissa ja Talvivaarassa

kesä 15, 2015

Hallituksen Talvivaara-asioista vastaava elinkeinoministeri Olli Rehn vierailee Kajaanissa maanantaina 15. kesäkuuta. Vierailun tarkoituksena on tutustua Talvivaaran kaivokseen ja käydä keskustelua paikallisten viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa Talvivaaran tilanteesta.

Ministeri Rehn tapaa vierailun aikana kaivoksen edustajia tutustumiskäynnillä Talvivaarassa. Hän keskustelee myös valvontaviranomaisten sekä Sotkamon, Kajaanin, Kainuun maakunnan, elinkeinoelämän ja aluehallintoviranomaisten edustajien kanssa kaivoksen tilanteesta ja toiminnan vaikutuksista alueella.

Ministeri tapaa matkan aikana myös paikallisten järjestöjen ja muiden sidosryhmien edustajia. Lisäksi ministeri tutustuu Renforsin Rannan yritysalueeseen.

Uutiset
Kommentointi on suljettu