Slamex toimittaa pesujärjestelmän säiliöt Valion Haapaveden tehtaan uuteen pesukeskukseen

tammi 25, 2019

Valion Haapaveden tehdas valmistaa Valio Oltermanni -juustoja, Demi- ja maitojauheita. Maidon käsittelyssä tinkimätön puhtaus on ehdoton edellytys, ja pesujärjestelmä puhdistaa tuotantolaitoksen prosessilaitteet päivittäin. Vuonna 1965 perustettua tehdasta on kehitetty säännöllisin investoinnein.

– Pesujärjestelmään kuuluu seitsemän haponkestävää terässäiliötä varusteineen. Säiliöitä on viittä eri tyyppiä ja suurin niistä, ulos asennettava säiliö on tilavuudeltaan muhkeat 150 kuutiometriä. Investointi uuteen pesukeskukseen kuuluu johdonmukaiseen ohjelmaamme, jolla pidämme tuotantolaitoksemme eturivin ruokatehtaana Suomessa, Valion projektipäällikkö Seppo Lokasaari toteaa.

Pesukeskuksen säiliö toimittajaksi valitulla Slamexilla on lukuisia referenssejä vaativista säiliötoimituksista. Haapaveden projekti tuo listaan tärkeän lisäyksen ammatillisesti ja liiketoiminnan kannalta.

– Olemme perehtyneet tarkasti tilaajan tarpeisiin ja teknisiin lähtökohtiin, jotka oli hyvin eritelty tarjouspyynnössä. Tilaus on meille merkittävä ja vaatii korkeatasoista säiliövalmistusosaamista, joten aloitamme innolla suunnittelu- ja valmistustyötä. Yhteistyö projektissa Valion ammattilaisten kanssa on lähtenyt esimerkillisesti käyntiin. Voin sanoa, että tunnelmat ovat korkealla, Slamexin tuotantojohtaja Heikki Viitanen kertoo.

Uutiset
Kommentointi on suljettu