Uponor Infra ostaa Sukellus-Kotkan

loka 07, 2020

Vuonna 1978 perustettu Insinööritoimisto Sukellus-Kotka Oy on erikoistunut vedenalaisten rakenteiden tarkastukseen, korjaukseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Projektit koostuvat lyhyistä vedenalaisien rakenteiden tarkastuksista aina laajoihin kokonaisprojektien toteutuksiin, kuten laitureiden korjauksiin ja patoluukkujen uusintoihin. Yksi erikoisosaamisen alue on vedenalaiset louhinnat.

Yhtiön palveluksessa on 20 työntekijää, jotka siirtyvät Uponorille vanhoina työntekijöinä.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Uponor Infra ja Sukellus-Kotka ovat tehneet yhteistyössä useita menestyksekkäitä asiakasprojekteja. Näistä viimevuosina ovat valmistuneet mm. UPM:n Kaukaan tehtaan uusi raakavesiputki sekä Kuopion Savilahden kaukojäähdytyslaitoksen vesistöasennukset.

“Tämä yrityskauppa tukee hienosti strategiaamme kasvaa Uponor Infra 360°-projektipalveluissa. Viime vuosina markkina on kasvanut juuri vedenalaisessa rakentamisessa ja yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme entistä laajempaa ja asiantuntevampaa palvelukokonaisuutta suunnittelusta toteutukseen”, kertoo Christian Vestman, Vice President, Project Services.

”Olemme tehneet Uponorin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2010 ja osaamisemme täydentävät hienosti toisiaan. Tämä on meille luonteva seuraava askel liittyä osaksi suurempaa tarinaa. Yhdistämällä voimamme meillä on entistä paremmat ja monipuolisemmat mahdollisuudet tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja hakea kasvua myös Suomen rajojen ulkopuolelta”, toteaa Sukellus-Kotkan toimitusjohtaja Lasse Mustamaa.

Uutiset
Kommentointi on suljettu