Kunniamainintoja vesihuoltoalalla

marras 11, 2020

Vesilaitosyhdistys ja sen edeltäjät ovat vuodesta 1981 alkaen jakaneet numeroituja kultaisia ansiomerkkejä. Merkkien myöntämisen edellytyksinä ovat erityiset ansiot vesihuollon kehittämisen hyväksi maassamme tehdystä työstä. Ansiomerkin saaneet henkilöt ovat olleet poikkeuksellisen ansioituneita sekä alan asiantuntemusta omaavia. Vuonna 2020 Vesilaitosyhdistyksen hallitus on myöntänyt neljä numeroitua kultaista ansiomerkkiä.

  • numero 138 myönnetään Kokkolan Veden vesilaitosjohtajalle Esa Jokelalle
  • numero 139 myönnetään Taivalkosken kunnan maarakennusmestarille Kari Siikaluomalle
  • numero 140 myönnetään AFRY Finland Oy:n projektipäällikölle Kari Pellikalle
  • numero 141 myönnetään Ramboll Finland Oy:n johtajalle Kai Vakkilalle

Lisätietoja ansiomerkin saaneista: https://www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/vvy-n-numeroidut-kultaiset-ansiomerkit-2020/

Lisäksi vuoden 2020 Kemira-palkinto on myönnetty Kimmo Viinikalle innovatiivisesta asenteesta Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnan Rukan jätevedenpuhdistamon prosessivalinnassa. Palkintoraati piti esimerkillisenä rohkeutta valita jätevedenpuhdistamolle Suomessa uusi MBBR-kantoaineprosessi. Lisätietoja Kemira-palkinnosta: https://www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/vuoden-2020-kemira-palkinto-on-myonnetty-kimmo-viinikalle/

Edelleen Vesilaitosyhdistyksen 60 -vuotisjuhlastipendi on myönnetty tänä vuonna diplomi-insinööri Sofia Risteelälle diplomityöstä ”MBR‐tekniikka Oulun Veden Taskilan jätevedenpuhdistamolla”. Lisätietoja: https://www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/vvy-n-60-vuotisjuhlastipendi-diplomi-insinoori-sofia-risteelalle/

Uutiset
Kommentointi on suljettu