Leif Schulman Suomen ympäristökeskuksen pääjohtajaksi

marras 27, 2020

Valtioneuvosto on nimittänyt Suomen ympäristökeskuksen pääjohtajan virkaan Leif Schulmanin 1.1.2021-31.10.2025 väliseksi ajaksi.

Monitieteisen ympäristöalan tutkimus- ja kehittämistyön lisäksi Suomen ympäristökeskus (SYKE) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja toimii lupa- ja valvontaviranomaisena muun muassa jätteiden kansainvälisiä siirtoja ja uhanalaisten kasvien ja eläinten kansainvälistä kauppaa koskevissa asioissa.

Pääjohtajan virkaan nimitetty Leif Schulman on koulutukseltaan filosofian tohtori. Schulman on työskennellyt vuodesta 2010 alkaen Luonnontieteellisen keskusmuseo Luomuksen johtajana. Aiemmin Schulman on toiminut muun muassa Luomuksessa yksikönpäällikkönä, Helsingin yliopiston kasvitieteellisen puutarhan johtajana ja intendenttinä sekä tutkijana Turun yliopistossa.

Pääjohtajan virka tuli avoimeksi SYKEn pitkäaikaisen pääjohtajan Lea Kaupin jäädessä eläkkeelle. Virkaa haki 22 henkilöä.

Uutiset
Kommentointi on suljettu