Uponorin toimitusjohtaja vaihtuu

helmi 12, 2021

Uponor Oyj:n toimitusjohtaja Jyri Luomakoski luopuu yhtiön toimitusjohtajan tehtävästä. Luomakoski on toiminut Uponorin toimitusjohtajana lokakuusta 2008.

Kyseessä on hallittu muutos, Luomakoski jatkaa tehtävässään 20.8.2021 asti. Hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin.

“Haluan jo tässä vaiheessa kiittää hallituksen puolesta lämpimästi Jyriä hänen pitkästä ja ansiokkaasta urastaan Uponorilla. Jyri on palvellut yhtiötä lojaalisti kunnioitettavat 25 vuotta, josta viimeiset 12 vuotta hän on toimitusjohtajan tehtävässä johtanut Uponoria kunnianhimoisella otteellaan. Viimeisten seitsemän vuoden aikana olemme Jyrin johdolla parantaneet kannattavuuttamme jatkuvasti ja saavuttaneet pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteemme. Jyrin ja hallituksen yhteistyö on ollut ehdottoman avointa, johdonmukaista ja molemmin puolin inspiroivaa. Toivotan Jyrille menestystä jatkoon hänen siirtäessään Uponorin hienossa kunnossa tulevalle seuraajalleen”, sanoo Uponorin hallituksen puheenjohtaja Annika Paasikivi.

“Tämä neljännesvuosisadan taival eri rooleissa yhtiössä on ollut hienoa aikaa, jossa hyvän tiimin kanssa olemme päässeet tekemään tärkeää työtä kestävän kehityksen edistämiseksi talo- ja yhdyskuntatekniikassa. Uponor on matkan varrella muuttunut paljon, ja on ollut kunnia olla mukana johtamassa sitä muutosta. Kiitos kaikille uponorilaisille ja etenkin kollegoilleni johtoryhmässä hedelmällisestä yhteistyöstä näinä vuosina, eritoten viimeisen, pandemian muuttaman, vuoden aikana. Samoin kiitos yhtiön hallitukselle ja omistajille heidän luottamuksestaan näiden vuosien aikana”, sanoo Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski.

Uutiset
Kommentointi on suljettu