Vesitalous on nyt hiilineutraali painotuote

helmi 12, 2021

Vesitalous-lehden yhteistyökumppani PunaMusta Oy on tehnyt päätöksen tarjota painotuotteensa hiilineutraalina, ja myös Vesitalouden printtilehti on vuoden 2021 alusta alkaen hiilineutraali painotuote.

Hiilineutraalit painotuotteet syntyvät, kun ympäristön kuormitusta vähennetään tuotannon jokaisessa vaiheessa. Jäljelle jäävät vähäiset päästöt PunaMusta kompensoi sertifioitujen ilmastoprojektien kautta.

”Olemme tehneet paljon töitä hiilijalanjäljen minimoimiseksi, ja se mahdollistaa pienpainotuotteiden tarjoamisen kaikille asiakkaillemme täysin hiilineutraalisti. Kompensoinnin määrä on niin vähäinen, että on turha jättää valintaa asiakkaille, teemme tämän vastuullisuusvalinnan asiakkaidemme puolesta”, sanoo konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnasta vastaava johtaja, PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan.

Uutiset
Kommentointi on suljettu