Ilmoittaudu Vesihuoltopäiville

maalis 31, 2022

Toukokuun Vesihuoltopäiville on ilmoittautunut jo lähes 600 osallistujaa. Näytteilleasettajaksi on ilmoittautunut noin 130 yritystä, muutamia paikkoja on vielä vapaana. Tapahtuman edullisempi osallistumismaksu ja hotellien sopimushinnat ovat voimassa 11.4. asti.

Vesihuolto 2022 -päivät järjestetään Mustasaaren Botniahallissa 11.-12.5.2022.

Ilmoittautumiset kuulijaksi ja näytteilleasettajaksi tehdään VVY:n koulutuskalenterin kautta: https://vvy.etapahtuma.fi/Koulutushaku/Haku2. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä tulee majoitusvarausohje, jossa on Vaasan hotellien yhteystiedot ja tapahtuman sopimushinnat.

VR on lisännyt kapasiteettia tapahtuman aikaan Vaasan suuntaan kulkeviin juniin, mutta osa junavuoroista alkaa jo täyttymään, eli myös matkavaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Vaasan kaupunki järjestää tiistaina 10.5. klo 19 kaupungintalolla vastaanoton ja perinteistä Vesiväki-iltaa vietetään keskiviikkona 11.5. klo 19 alkaen Scandic Waskiassa. Molempiin illanviettoihin ovat kaikki Vesihuoltopäivien osallistujat ja näytteilleasettajat tervetulleita!

Uutiset
Kommentointi on suljettu