Olle Häggblom valittiin Salaojayhdistyksen toiminnanjohtajaksi

syys 29, 2022

Diplomi-insinööri Olle Häggblom on valittu Salaojayhdistyksen toiminnanjohtajaksi vuoden 2023 alusta alkaen, jolloin nykyinen toiminnanjohtaja Helena Äijö jää eläkkeelle. Olle aloittaa Salaojayhdistyksessä lokakuun alussa.

Olle Häggblom on valmistunut vuonna 2017 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulusta pääaineena vesi- ja ympäristötekniikka. Vuosina 2018–2020 hän oli Salaojayhdistyksellä töissä asiantuntijana, ja osallistui laajasti yhdistyksen eri toiminta-alueisiin. Hän osallistui niin kansallisiin kuin kansainvälisiin tutkimushankkeisiin (mm. PERA ja Waterdrive) ja yhdistyksen omiin hankkeisiin kuten salaojatietokannan kehittämiseen.

Helmikuusta 2020 lähtien hän on työskennellyt maatalouden vesitalousasiantuntijana maa- ja metsätalousministeriössä. Hänen tehtäviinsä kuului muun muassa hallitusohjelman toimeenpano peltojen vesienhallinnan osalta sekä maatalouden vesitaloustukien kehittäminen.

Hän jatkaa: ”Näen, että Salaojayhdistyksellä on kehittämis- ja asiantuntijaorganisaationa merkittävä rooli maatalouden vesitalouteen liittyvien haasteiden ratkomisessa, niin uuden tekniikan kehittämisen edistämisessä ja käytännön ongelmien ratkomisessa kuin vesitalouskoulutuksen vaalimisessa ja yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistumisessa.”

Uutiset
Kommentointi on suljettu