Econet sopimukseen Karkkilan jätevedenpuhdistamon saneerausurakasta

syys 11, 2011

Econet Oy on voittanut Karkkilan jätevedenpuhdistamon saneerausta koskevan KVR-tarjouskilpailun. Sopimus allekirjoitettiin 9.8.2011 Karkkilassa.

Urakka sisältää uuden sakokaivolietteiden vastaanottoyksikön sekä esikäsittelyn ja biologisen osan laajennuksen ja saneerauksen rakennus-, koneisto-, LVI-, sähkö- ja automaatiotöineen. Urakkaan kuuluu myös hankkeeseen kuuluvien osa-alueiden toteutussuunnittelu. Econet toimii hankkeessa KVR-urakoitsijana.

Urakan kokonaishinta on noin 1,3 miljoonaa euroa ja se valmistuu vuoden 2012 loppuun mennessä.

Econet Oy

Econet-konserni on vesi- ja ympäristöalan monipalveluyritys, johon kuuluu konsernin emoyhtiön, Econet Oy:n, lisäksi Oy Slamex Ab (veden-, jäteveden- ja lietteenkäsittelyyn tarkoitettujen laitteiden toimitus-, huolto- ja varaosapalvelut ja teollisuuden prosessivesien puhdistus). Lisäksi palvelemme asiakkaitamme suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissä.

Econetin ammattilaisilla on laaja kokemus ja pitkä historia vesihuolto- ja jätevedenkäsittelyprojekteista eri puolilla maailmaa. Perustamisestaan lähtien Econet on jatkuvasti kehittänyt palvelujaan sekä ympäristö- ja erityisesti jätevesialan tietotaitoaan asiakkaiden parhaaksi.

Econet-konsernin liikevaihto on noin 20 milj. euroa ja työntekijöiden määrä on 40.

Econet sulautti tytäryhtiönsä

ECO Environment Ltd. Oy ja Econet Oy yhdistyivät 31.7.2011. ECO Environment Ltd. Oy sulautui emoyhtiöönsä Econet Oy:öön, jonka nimellä liiketoiminta jatkuu normaalisti.

Sulautumisella ei ole vaikutusta operatiiviseen toimintaamme. Myös kaikki ECO Environmentin työntekijät jatkavat Econet Oy:ssä.

Karkkilan jätevedenpuhdistamon saneerausurakka

Yleinen
Kommentointi on suljettu