Pöyrylle ja Nordkalkille sopimus suunnittelu- ja ympäristöpalveluista

kesä 06, 2014

Pöyry on solminut Nordkalk Oy Ab:n kanssa puitesopimuksen suunnittelu- ja ympäristöpalveluista. Sopimukseen sisältyvät Nordkalkille tarjottavat Pöyryn suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut, ympäristösuunnittelu ja -konsultointi, kaivossuunnittelu sekä energia-arvioinnit Suomessa.

Palveluita toimittavat sekä Pöyryn Teollisuus-liiketoimintaryhmä että Alueelliset toiminnot -liiketoimintalinja.

Nordkalk on Pohjois-Euroopan johtava korkealaatuisten kalkkikivipohjaisten tuotteiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori on Paraisilla, ja sillä on kalkkikivikaivoksia ja -louhoksia viidessä maassa.

”Pöyryllä on vahva suunnittelun, projektinjohdon ja ympäristökonsultoinnin kokemus, joka hyödyttää Nordkalkin toiminnan pitkäjänteistä kehitystä”, sanoo Jarkko Kaplin, VP, PulpPaper & Finland Division. ”Toimintamme laatua ja johtamista parantaa, kun meillä on yksi kumppani, joka pystyy tarjoamaan laajan valikoiman palveluita luvituksesta investoinnin toteutukseen.”

”Tämä puitesopimus kertoo Pöyryn asiakkailleen tarjoamasta vahvasta osaamisesta kaivosalalla ja mineraalien prosessoinnissa. Pöyryn 15.000 projektin vuosittainen kokemus on helposti Nordkalkin saatavilla, kuten myös kattava paikallisverkostomme ja laaja ympäristöön liittyvä osaamisemme”, sanoo Pasi Tolppanen, johtaja, Alueelliset toiminnot Pohjois-Eurooppa ja toimitusjohtaja, Pöyry Finland Oy.

Uutiset
Kommentointi on suljettu