Rambollista Suomen suurin konsultti- ja suunnittelutoimisto

kesä 06, 2014

Ramboll on kasvanut suurimmaksi Suomessa toimivista konsulttitoimistoista ostamalla merkittävän osan Pöyryn talotekniikkatoiminnoista sekä kiinteistökonsultointi-, projektinjohto- sekä kaupunki- ja aluesuunnittelun liiketoiminnat.

Kuluttaja- ja kilpailuvirasto hyväksyi kaupan 13.5.2014, ja Ramboll ja Pöyry vahvistivat sen 31.5.2014.

Yritys- ja liiketoimintakaupan myötä Pöyryltä siirtyi Rambolliin 435 asiantuntijaa. Rambollissa työskentelee nyt Suomessa noin 1900 työntekijää. Yrityskauppa on osa Rambollin strategiaa kasvaa johtavaksi toimijaksi kiinteistö- ja rakentamistoimialalla sekä projektinjohto- ja rakennuttamispalveluissa Suomessa. Kauppa monipuolistaa Rambollin palvelutarjontaa ja vahvistaa Rambollin maantieteellistä organisaatiota.

Projektinjohto- ja rakennuttamispalveluihin keskittyvän Pöyry CM Oy:n nimi muuttuu Ramboll CM Oy:ksi. Kaupan yhteydessä siirtyneet talotekniikan suunnittelu- ja kiinteistöjen konsultointitoiminnot vahvistavat Rambollin palveluvalikoimaa erityisesti LVI-, sähkö- ja paloteknisen suunnittelun sekä kiinteistökonsultoinnin ja green building -palvelujen osalta. Kaupunki- ja aluesuunnittelutoiminnot vahvistavat Rambollin entisestäänkin merkittävää kestävien ja elinvoimaisten kaupunkiympäristöjen suunnittelupalvelua ja nostavat Rambollin myös Suomen suurimmaksi maankäytön ja kaavoituksen konsulttitoimistoksi.

Uutiset
Kommentointi on suljettu