Pöyrylle vesivoimaprojekteja Turkissa

heinä 29, 2014

Pöyry on saanut DC Hidro Enerji Üretim A.S:ltä toimeksiannon, joka koskee Doganli 1-, Doganli 2-, Doganli 3- ja ukurca-patojen ja -vesivoimalaitosten toteutettavuusselvityksiä ja lopullisia suunnittelupalveluita Turkissa.

Toimeksianto sisältää toteutettavuusselvitysten tekemisen, lopulliset suunnitteluselvitykset, rakenteiden tarjouskilpailumääritykset (pato, nielurakenteet, tunneli ja paineputket, tulva-aukko, kahden ohitustunnelin rakenteet ja pohja-aukko) sekä niihin liittyvät hydromekaaniset ja sähkömekaaniset laitteistot. Projektit toteutetaan yhteistyössä paikallisen konsortiokumppanin Dolsarin kanssa vuoden 2015 loppuun mennessä. Doganlin ja ukurcan putouksen projektit sijaitsevat Zap-joella Turkin itäosissa, ja niitä kehittävät turkkilaiset yksityissijoittajat. Asennettuina kaikkien neljän projektin yhteisteho on noin 735 MW ja vuotuinen energiantuotanto noin 2 246 GWh.

Uutiset
Kommentointi on suljettu