Turun kaupungin vesiliikelaitokselle uusi asiakkuudenhallinnan ja laskutuksen it-ratkaisu

loka 13, 2015

Turun vesilaitos uudistaa asiakastiedon hallinnan ja laskutuksen tietojärjestelmänsä. It-alan yritys inPulse Works Oy toimittaa Turun kaupungin vesiliikelaitokselle nykyaikaisen vesihuollon asiakastietojärjestelmän.

Hankkeessa käyttöönotetaan inWorks Water -ratkaisu, jolla jatkossa hoidetaan vesilaitoksen asiakaspalvelua ja laskutusta. Järjestelmähankkeen myötä Turussa huomioidaan vesihuoltoalan tulevaisuuden kehitystarpeet ja varaudutaan esimerkiksi etäluettavien vesimittareiden käyttöönottoon.

Liiketoiminnan ja palvelutason kehittäminen on Turun vesiliikelaitokselle strateginen valinta.

– Haluamme kehittää toimintaamme asiakaslähtöisesti. Tavoitteena on tehostaa toimintaa ja tarjota asiakkaille uusia online-palveluita ajasta ja paikasta riippumatta, kertoo liikelaitosjohtaja Irina Nordman Turun vesiliikelaitoksesta. Järjestelmäkokonaisuuteen sisältyy myös sähköiset online-palvelut.

– Arvostamme suuresti Turun edistyksellistä asennetta ja halukkuutta uusiutua vedenjakelijan roolista kohti asiakaskeskeisempää liiketoimintamallia. inPulse Worksille aloitettu yhteistyö Turun kanssa on hieno luottamuksenosoitus siitä, että olemme onnistuneet kehittämään asiakkaillemme ja heidän asiakkailleen aitoa lisäarvoa tuottavan tietojärjestelmän, kiittelee toimitusjohtaja Jari Parkkisenniemi inPulse Worksista.

Turun vesiliikelaitos on kunnallinen liikelaitos, joka huolehtii vesihuollon järjestämisestä Turussa. Vesihuoltopalvelut kattavat talousveden käsittelyn ja jakelun, viemäröinnin sekä jäteveden käsittelyn. Turun vesiliikelaitos on Suomen kolmanneksi suurin vesihuoltolaitos liikevaihdon perusteella ja seitsemänneksi suurin liittymien määrällä mitattuna. Laskutettavia vesimittareita vesilaitoksella on noin 15 000.

inPulse Works Oy on vakaasti kasvava kokeneiden ammattilaisten asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tuote- ja palvelutarjonta kattaa liiketoimintaprosessien, asiakastiedon hallinnan ja sähköisten asiointipalveluiden automatisoinnin sekä liiketoiminnan raportoinnin ja seurannan it-ratkaisut. Yhtiöllä on toimipisteet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Asiakkaita ovat mm. Jyväskylän Energia, Vantaan Energia, Pohjois-Karjalan Sähkö, Hyvinkään Lämpövoima ja Atria. inPulse Worksin liikevaihto vuonna 2014 oli 2,7 miljoonaa euroa.

Uutiset
Kommentointi on suljettu