LVI-alan ammattilaiset keräävät pyöräilemällä rahaa Sylvalle

elo 05, 2021

5.–8.8.2021 järjestettävä Watermark-hyväntekeväisyyspyöräily kerää jo toisen kerran yhteen LVI-alan ammattilaiset, jotka haluavat pyöräillä hyvää. Pyöräilyllä kerätään rahaa syövänvastaiseen työhön, ja kaikki tempauksesta kerätyt rahat lahjoitetaan Sylva ry:lle.

Xylemin myyntijohtaja Mikko Ojanen kertoo, että tänä vuonna pyöräilijät ja Watermark-pyöräilyn partnerit halusivat tukea syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria.

”Meillä kaikille on läheisiä, jotka ovat taistelleet syövän kanssa. Siinä tilanteessa elämä muuttuu paljon. Tulevaisuus näyttää epävarmalta ja huoli elämän järjestymisestä on suuri. Tämmöisissä tilanteissa läheisten tuki, mutta myös ulkopuolelta saatu tieto, apu ja neuvonta, ovat äärimmäisen tärkeitä. Tällä tempauksella haluamme tukea Sylvan kallisarvoista työtä”, kertoo Xylemin maajohtaja Mikko Ojanen.

Suomessa toteutettiin ensimmäisen Watermark-hyväntekeväisyyspyöräily vuonna 2020, jolloin kerättiin rahaa Unicefin kansainväliseen työhön. Tempaukseen osallistui noin 30 LVI-alan ammattilaista, mutta tänä vuonna pyöräilijöiden joukko on kasvanut jo 40 henkeen.

Neljän päivän Watermark-pyöräilyn reitti kulkee välillä: Vantaa-Kotka-Lahti-Hyvinkää-Vantaa, ja matkaa kertyy yhteensä noin 500 km. Pyöräilijät ja partnerit ovat tahoillaan haastaneet keräykseen mukaan kollegoitaan, yhteistyökumppaneitaan ja ystäviään.

Watermark-pyöräilyn partnereina ovat Xylem Water Solutions Suomi Oy, Dahl Suomi Oy, NIBE Energy Systems Oy ja Flowplus Oy. Watermark on Xylemin vastuullisuusohjelman, jonka nimissä Xylemin myyntiyhtiöt toteuttavat erilaisia hyväntekeväisyystempauksia ympäri maailmaa. Watermark-ohjelman avulla myös tuotetaan erilaisia vesipalveluita ja koulutusta maailman heikoimmassa asemassa olevalle väestölle.

Uutiset
Kommentointi on suljettu