Suomen ja Vietnamin vesijärjestöt jatkavat yhteistyötään

syys 15, 2022

Vesilaitosyhdistys (VVY) ja Suomen vesifoorumi (FWF) allekirjoittivat uuden yhteisymmärryspöytäkirjan (Memorandum of Understanding) Vietnamin vesilaitosyhdistyksen (VWSA) kanssa 12.9.2022 Kööpenhaminassa IWA:n maailmankongressin yhteydessä.

Yhdistysten välinen kolmikantainen MOU jatkaa vuosina 2018-2019 voimassa ollutta VVY:n ja VWSA:n välistä yhteistyösopimusta. Uusi sopimus on voimassa vuoden 2025 loppuun. Se sisältää useita mahdollisia teema-alueita, joilla maiden ja yhdistysten välistä tiedonvaihtoa ja kapasiteetin kehittämistä vesihuoltosektorilla voidaan edistää. Yhteisymmärrysasiakirjan allekirjoittivat VWSA:sta uusi hallituksen puheenjohtaja Nguyen Ngoc Diep, FWF:stä toimitusjohtaja Topi Helle ja VVY:stä toimitusjohtaja Osmo Seppälä.

 

Uutiset
Kommentointi on suljettu